Mondhygiënist (m/v)

Per direct op zoek naar een Mondhygiënist (m/v) in Amsterdam

Functieomschrijving

Om ons team te versterken zijn wij voor onze praktijk in Amsterdam per direct op zoek naar een mondhygiënist voor +/-3 dagen per week, waaronder de zondag (minimaal twee keer per maand). De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de meest voorkomende behandelingen die bij de functie van een mondhygiënist behoren, zoals preventieve en parodontale behandelingen.

Wat wordt er van je verwacht?

In deze uitdagende functie is geen dag hetzelfde. Jij bent flexibel, weet van aanpakken en geniet van je vak. Aangezien patiëntenzorg centraal staat is het van belang dat  je uitstekend instaat bent om goed patiëntencontact te onderhouden. Naast goede contactuele eigenschappen is uiteraard het verlenen van hoogwaardige mondzorg een vereiste.

Daarnaast:

  • Gecertificeerd mondhygiënist
  • Gespecialiseerd in parodontale behandelingen
  • Woonachtig in Amsterdam of de directe omgeving
Wat wordt er geboden?

Wij hebben een professioneel en persoonlijk team van medewerkers.  Veel mensen zijn hier dan ook al 10+ jaar werkzaam. Wij bieden een omgeving waarin  je enerzijds zelfstandig te werk kan gaan en waar anderzijds ruimte is voor groei en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een boven marktconform salaris.   

Waar ga je werken?

Tandartsenpraktijk Jesse is al 25 jaar een middelgrote praktijk in Amsterdam. Op dit moment hebben we 4 kamers.  Het team bestaat uit 3 tandartsen, 1 implantoloog en 5 mondhygiënisten.   

Solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse van Geelen 020-6762030 of per mail i.vangeelen@tandartsenpraktijkjesse.nl