Vacature Mondhygiënist m/v per 01 maart a.s.

Mondhygiënist M/V 16-32 uur

Tandartsenpraktijk Jesse is een integraal multidisciplinair tandheelkundig zorgcentrum. Met de ambitie kwalitatief hoogstaande zorg te verlenen, in een voor patiënten prettige en veilige omgeving. Door medewerkers die plezier hebben in wat zij doen en met elkaar verbonden zijn.

Wat ga je doen?
Wij leggen in onze praktijk grote nadruk op mondhygiëne. Als mondhygiënist werk je zelfstandig binnen een hecht team van tandartsen en mondhygiënisten. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling.
Wie zoeken we?
Je hebt de opleiding Mondzorg kunde of Mondhygiëne afgerond. Enkele jaren werkervaring is een pre. Je hebt een flexibele instelling, bent een teamspeler, representatief, betrouwbaar en loyaal. Wij zoeken versterking op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag waarvan ook 2 avonden.

Wat bieden we?
In eerste instantie een aanstelling voor periode van 4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens NMT-arbeidsvoorwaarden regeling.

Meer weten?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Ilse van Geelen of Moniek Huisman via 020- 676 20 30 of info@tandartsenpraktijkjesse.nl

Reageren?
Stuur je CV en motivatiebrief naar info@tandartsenpraktijkjesse.nl, dan nemen wij contact met je op.