Mondhygiënist M/V

Wat ga je doen?
Wij leggen in onze praktijk grote nadruk op mondhygiëne. Als mondhygiënist werk je zelfstandig binnen een hecht team van tandartsen en mondhygiënisten. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling.
Wie zoeken we?
Je hebt de opleiding Mondzorgkunde of Mondhygiëne afgerond. Enkele jaren werkervaring, plus een ruime ervaring met parodontale behandelingen, zijn een vereiste. Bij voorkeur ben je BIG-geregistreerd. Je hebt een flexibele instelling, bent een teamspeler, representatief, betrouwbaar en loyaal. Wij zijn op zoek naar iemand voor minimaal de maandag en woensdag. Eventuele aanvulling kan in de vorm van een avond of zondag.

Wat bieden we?
In eerste instantie een aanstelling voor periode van 4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens NMT-arbeidsvoorwaarden regeling.

Meer weten?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Mevr. D.N. Jesse; voor vragen over het sollicitatietraject kun je contact op nemen met Mevr. M. Huisman of I. van Geelen op 020 676 20 30 of info@tandartsenpraktijkjesse.nl.

Reageren?
Stuur je CV en motivatiebrief naar info@tandartsenpraktijkjesse.nl, dan nemen wij contact met je op.