In mijn rol streef ik ernaar om met mijn gedreven collega’s een succesvol integraal tandheelkundig zorgcentrum te realiseren. Ik heb de ambitie om kwalitatief hoogstaande zorg te leveren, in een prettige en veilige omgeving. Ons doel is uw gebit gezond te houden, het zo natuurgetrouw mogelijk te herstellen of het mooier te maken.

BIG: 89030411502

Mw. D. (Daniëlle) N. Jesse
Tandarts & Praktijkhouder

Vanaf september 2016 ben ik werkzaam als tandarts bij Tandartspraktijk Jesse. Mijn werk richt zich vooral op algemeen praktische tandheelkunde. Door middel van mijn open manier van communicatie, het nemen van tijd voor u als patiënt en mijn gedrevenheid voor kwalitatief en duurzaam werk, streef ik naar een prettige behandelrelatie.

BIG: 49921154302

Hr. D. (Diederik) F.M. Hentenaar
Tandarts

In 2019 ben ik afgestudeerd in de Tandheelkunde aan het ACTA. Het is mijn doel om u als patiënt een zo prettig mogelijke ervaring te geven in de stoel en u te adviseren en te begeleiden naar een gezond, goed functionerend en esthetisch fraai gebit. Middels het zeer regelmatig volgen van bij- en nascholing en intercollegiaal overleg ontwikkel ik mij verder in de tandheelkunde.

BIG: 19926446802

Mw. J. (Jetske) W. Wiegers
Tandarts

Sinds 2020 ben ik, na het afronden van mijn studie Mondzorgkunde, met veel plezier werkzaam als mondhygiënist bij Tandartsenpraktijk Jesse. Ik vind het belangrijk om mijn patiënt op z’n gemak te stellen en daarbij een zo’n prettig mogelijk behandeling te geven. Mondhygiënist is een mooi vak waar ik veel voldoening uit haal. In mijn vrije tijd kook en lees ik graag.

Mw. K. (Ka Yan) Hu
Mondhygiënist
Mw. C. (Caitlin) J.A. Blank
Tandarts

In 2007 heb ik mij omgeschoold tot tandartsassistent en ben ik in deze praktijk gestart. Ik doe dit werk met veel plezier. Vind het met name belangrijk om patiënten op hun gemak te stellen en de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen in een ontspannen sfeer. Ik hoor dan ook vaak dat patiënten het waarderen wanneer ik assisteer bij hun behandeling.

Mw. R. (Ellen) N. van Oostrum
Assistent/ Preventie assistent

Na een administratieve carrière ben ik sinds 2012, na een opleiding tot tandartsassistent, werkzaam bij tandartsenpraktijk Jesse. Ik heb mijn passie gevonden in de Tandheelkunde. De omgeving ervaart mij als een rustig en zorgzaam persoon die graag patiënten op hun gemak stelt. Ben een allround tandartsassistent, wat inhoudt dat ik o.a. ook als preventie assistent werk.

Mw. N. (Nijoka) Heijns-Singotiko
Assistent/ Preventie assistent
Mw. O. (Oda) J. de Nie
Tandarts

In mijn rol als mondhygiënist ben ik in eerste instantie gericht op preventie. De focus ligt hierbij op het voorkomen van cariës (gaatjes in tanden en kiezen) en tandvleesaandoeningen. Daarnaast voer ik ook taken uit die gericht zijn op genezing, zoals het behandelen van tandvleesaandoeningen.

Mw. J. (Josephine) Brouwer
Mondhygiënist

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Tandartsenpraktijk Jesse. Ik heb een master Psychobiologie aan de UvA behaald. Via via ben ik bij de functie van Praktijkmanager terecht gekomen en sindsdien werk ik met heel veel plezier in de praktijk. Werk graag samen met andere mensen, zowel patiënten als collega’s. Het werk is divers, vraagt flexibiliteit, betrokkenheid en samenwerking.

Mw. I. (Ilse) van Geelen
Praktijkmanager

Ik ben sinds 2019 met veel plezier werkzaam bij Tandartsenpraktijk Jesse. Het viel mij destijds op hoe men hier met elkaar omgaat. Een betrokken, onderscheidend, en loyaal team van medewerkers die iedere dag voor hun patiënten gaan. Dit is een team waar ik graag mee samenwerk. Ik streef erna om iedere patiënt een zo’n plezierig mogelijke ervaring mee te geven.

Mw. M. (Moniek) Huisman-Rademaker
Officemanager
Mw. L. (Laurence) Kessler
Preventie assistent/Student Tandheelkunde

Ik ben sinds 2021 parttime werkzaam in deze fijne praktijk als mondhygiënist.  De laatste jaren houd ik mij bezig met toegepast wetenschappelijk onderzoek op het gebied van mondgezondheid in relatie tot algehele gezondheid en sport.

Mijn doel en passie is: iedereen niet alleen een gezonde mond, maar ook een gezond lichaam. 

Kwaliteiten Register Mondhygiënisten (KRM): 993902

Mw. J. (Jolanda) Gortzak
Mondhygiënist

In 2006 ben ik afgestudeerd in Groningen waarna ik ben gaan werken in de Kliniek voor Parodontologie in A’dam tot 2018. Hiernaast heb ik van 2007-2012  gewerkt bij Tandartsenpraktijk Jesse. Kwaliteit van behandeling en het goed begeleiden van patiënten zie ik als een uitdaging. Vanaf 2021 ben ik weer terug in de praktijk om patiënten te behandelen en personeel te begeleiden, om te streven naar goede kwaliteit binnen de praktijk.

 

Mw. J. (Jolien) Nicolaï
Mondhygiënist
Mw. M. (Maartje) Stoof
Preventie assistent/Student Tandheelkunde

In 2019 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist in Utrecht. Na 3 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in een parodontologie praktijk werk ik sinds 2022 bij tandartsenpraktijk Jesse. Mijn doel is om tandheelkundige problemen te voorkomen of op tijd te herkennen en te behandelen. Ik ben enthousiast over mijn vak en ik vind duidelijke communicatie tijdens de behandeling erg belangrijk.

Mw. A. (Annabelle) de Wolf
Mondhygiënist

Ik werk op dit moment als tandartsassistent maar start in september 2022 met de opleiding Mondzorgkunde. Ik hoop daarnaast met veel plezier de patiënten van Tandartspraktijk Jesse te mogen behandelen.

Mw. E. (Erva) Uysal
Assistent
Mw. R. (Rosa) Bor
Preventie assistent

Harold van der Burg is maandelijks bij ons in de praktijk aanwezig.

Dhr. H. (Harold) van der Burg
Tandarts - Implantoloog
Mw. N (Nienke) Madderom
Preventie assistent/ student tandheelkunde
Mw. O. (Omaida) Ngadimin
Assistent

Waar kunnen we u mee helpen?

Via de onderstaande knoppen kunt u zich als nieuwe patiënt inschrijven
bij onze praktijk of direct een afspraak maken.