Praktijkwaarden

Betrokken

Betrokken betekent dat wij oprecht geïnteresseerd zijn, belangstelling hebben en tonen, bezield en toegewijd zijn. Dat wij meer willen doen dan nodig is, weten wat er speelt en verbonden zijn. Goed kunnen luisteren, hart hebben voor de zaak. Dat wij met passie en plezier werken. Doen wat we zeggen, zeggen wat we doen.

Onderscheidend

Onderscheidend betekent het verschil maken. Anders te zijn door houding, gedrag en uitstraling. Kenmerkend zijn en daardoor een begrip zijn voor de omgeving. Opvallen door typische eigenschappen die kenmerkend zijn voor onze praktijk.

Loyaal

Loyaal is eerlijk en trouw zijn. Dat wij op elkaar kunnen rekenen. Dat wij oprecht zijn, afspraken nakomen en volledig betrouwbaar zijn. Loyaal zijn betekent ook geven en nemen en daar een balans in vinden. Eerlijk zijn in wat we doen en zeggen. Geloven in jezelf en in een ander.

Betrouwbaar

Betrouwbaar is geloofwaardig en eerlijk zijn. De dingen goed doen, doen wat je belooft. Dingen benoemen, ook aangeven wanneer iets niet kan. Betrouwbaar en integer zijn, ons houden aan normen en waarden. Gaan voor het grote geheel en niet voor jezelf. Degelijk zijn en oprecht. Geen dubbele agenda hebben, maar zijn wie je bent en nakomen wat je zegt. Maar betrouwbaar is ook zekerheid, kwaliteit, weten dat het goed is. Niet alleen met betrekking tot het product en de dienstverlening, maar ook tot de mensen.

Kwaliteit

Alle tandartsen, specialisten en mondhygiënisten die werkzaam zijn bij Tandartsenpraktijk Jesse zijn voortdurend bezig met het op peil houden van hun vakkennis door het volgen van bij- en nascholing.

Alle tandartsen zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Een deel van onze mondhygiënisten is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

Tevens zijn wij terug te vinden op:

Waar kunnen we u mee helpen?

Via de onderstaande knoppen kunt u zich als nieuwe patiënt inschrijven
bij onze praktijk of direct een afspraak maken.